Lanserer nye nettsider

Velkommen til NOSCA Clean Oceans nye ‘ansikt’ utad.

– Klyngens egen nettsiden har fått seg en real oppussing, sier Eirik Langeland, leder i NOSCA Clean Oceans. 

NOSCA Clean Oceans nye nettsider skal være en kilde til inspirasjon og informasjon for både medlemmer og interesserte.

–  Etter hvert som NOSCA har modnet og utviklet seg som klynge, syntes vi også det var på tide at nettsidene gjenspeiler vårt fokus og vår innsats. Dette er viktig, ikke minst fordi nettsiden er det første møtet med NOSCA Clean Oceans for mange. Vi er svært stolte og fornøyd med å ha modernisert uttrykket og laget en løsning som viser bredden i vår virksomhet, og som kan være til nytte både for medlemmer og andre besøkende. Vi håper selvsagt at brukerne av siden liker det de ser, sier Langeland.

Nettsiden har fått et nytt utseende, samt nye og mer intuitive menyer og kategorier. Ikke minst vil det publiseres mange flere nyheter og arrangementer. Målet med de nye sidene er å bedre formidle det spennende arbeidet som både enkeltmedlemmene gjør, og som klyngen utretter i felleskap.

– Nettsidene skal gjøre det enklere å finne den informasjonen man trenger. Det skal være også være en portal som formidler interessante nyheter om alle aktivitetene, prosessene og prosjektene som klyngen er en pådriver for, sier Langeland.

– Vi oppfordrer også medlemmene våre til aktivt dele klyngens spennende nyheter fra nettsiden videre i sine nettverk.